Paarden

Op dit moment ben ik in het bezit van twee Friese paarden. Famke en Master. Na een leven vol met KWPNers zijn dit mijn eerste Friese paarden. Mijn man wilde heel graag een Fries en nadat mijn laatste KWPNer overleden was ben ik op Famke gaan rijden. Mijn drive om er mee in de wedstrijdsport te gaan starten was er niet, maar nadat ik steeds te horen kreeg dat ik zo fijn aan het recreëren was met mijn Fries was ik het zat en ben ik haar met veel succes gaan starten.

Famke. Stamboek naam Femke Gerdina,  Rypke x Tjalling. Geboren in 2001 . Z dressuur met winstpunten en Z mennen met winstpunten. Sportpaard, Showpaard, TV paard . Vele eerste prijzen achter haar naam, een topper!

 

Master van de Oergong, Maurus x Fabe. Master is al in diverse shows gestart en heeft zich daarin ook al laten zien als een koppaard. Hij is nog niet in de wedstrijdsport onder zadel gestart maar wordt klaar gemaakt richting het Z niveau. Hij is geboren in 2012.

Ook wordt hij aangereden in de Working Equitation sport waarin hij heel veel plezier heeft. In de mensport is hij wel gestart en heeft hij al wat eerste prijzen behaald. Paard voor de toekomst!